Risengrød med soyamælk og vanille

Kan ske dette er en lettere utraditionel udgave af risengrød, især hvis ikke man er så vild med soyamælk. Men det er stadig en opskrift der er værd at afprøve. :-)

Bring grødris i kog med 2 dl vand og lad det koge sammen i to - tre min.
Tilsæt 1/3 af soyamælken under omrøring. Når det simrer tilsættes igen 1/3 af soyamælken under omrøring til det simrer. Gentag med det sidste soyamælk og derefter samme proces med 1/2 liter vand. Låg på ved meget svag varme. Rør godt rundt indimellem i en halv times tid. De sidste minutter uden låg, en knips salt i og derefter klar til servering. Evt med kanel og rørsukker.
Bliver der en rest risengrød tilbage er det perfekt at anvende til Luftige klatkager

Velbekomme  c",)

Del ➘

Ingredienser

3 dl grødris
2 dl vand
1 l Naturli´ soyamælk med vanille og calcium
1/2 l vand
1/2 - 1 hel vanillestang
1/2 tsk salt