Pizza med hakket kylling og øko planter :-)

Tænd ovnen på 220 grader, alm ovn, med bageplade i så bagepladen er varm til pizzaen er anrettet og klar til at blive tilberedt. Den forvarmede bageplade giver en lækker sprød pizzabund.

Pizzabund: Himalayasalt og rørsukker i det varme vand. Gæren smuldres i og røres til oplæst. Olivenolien tilsættes og derfter røres og æltes de tre melsorter i til man har en tilpas konsistens. En pizzadel som ikke er for tør. Hæver en halv times tid og er derefter klar til at blive rullet ud. Ligges på bagepair inden fyldet kommes på så den derefter er klar til at blive trukket hen på den varne bageplade og ind i ovnen.   

Porre og hvidløg snittes og svitses. Kylling, aubergine, peberfrugt svitses med og tilsættes Unolds Chili. Den er perfekt krydret til denne slags retter og i øvrigt også fantastisk tilbehør ovenpå den færdigbagte pizza. 

Anret pizzaen med mængder af ingridienser efter eget ønske. Herhjemme bliver der lavet en halvdel uden rødløg og knap så meget ost så der er til enhver smag.
I ovnen ved 200 grader i tyve minutter.

Velbekomme  c",)  

Del ➘

Ingredienser

1 pakke hakket kylling
1 øko porre
1 stort fed øko hvidløg
1 øko aubergine
1 stor spise ske Unolds Chili
1 rød øko snack peber
1 håndfuld revet øko ost
Lille håndfuld øko salat tern
Lidt øko blå ost
1 grøn øko snack peber
7 sorte øko kalamata oliven
1/2 øko rødløg
...
15 g økologisk gær
2 spsk økologisk olivenolie
1 tsk rørsukker
1 tsk Himalayasalt
Økologisk durummel
Økologisk hvedemel
økologisk sigtemel
3 dl vand ca 40-45 grader varmt
...
1 dl øko tomatpasta /hakkede tomater