Kyllinge grøntsags lasagne med bacon og bechamel

Skær bacon i mindre tern sæt og sæt det til at simre stege i en stor tykbundet gryde sammen med løg, hvidløg og soltørret tomat i fine tern. 

Derefter tilsættes hk kylling, auberginen der er skåret i fine tern og de sammenknuste krydderier. Vær gerne rundhåndet med paprikaen.

Tilsæt rød peber i fine tern og lad det stege under omrøring. 

Tilsæt de to pk flået tomat. Eller 8 friske tomater uden skin. Undgå gerne tomater på konserrves da det smager derefter. 

Tilsæt en stor kop vand, lad det simre mens du laver bechamel saucen.

Bechamel:

Opvarm mælken under omrøring til det koger. Tilsæt Maizena der er rørt godt ud i en smule kold mælk. 

Hæld lidt i ad gangen til ønsket konsistens. Det bliver tykkere når den revede ost tilsættes. 

Tilsæt den revede ost og muskat nød under kraftig omrøring. 

Smag til med hvid peber

Saml lasagnen med skiftevis pasta plader, kødsauce for til sidst at runde af med bechamel saucen. Husk at den ikke skal nå helt op til kanten da den vil hæve op i ovnen. 

Sættes i forvarmet ovn i 30 min. ved 200 grader. Lad den gerne hvile i 5 min. når taget ud af ovnen. Det vil samle lasagnen bedre så den er mere fast ved servering.

Velbekomme

 

Del ➘

Ingredienser

Lasagne pasta plader
1 pk hakket kylling
2 løg
6 soltørrede tomater
1 pk bacon
1 aubergine
2 fed hvidløg
1 rød snackpeber
2 pk hk tomat
2 spsk rød balsamico
1/2 tsk knust rosmarin
1/2 tsk knust oregano
1 tsk spidskommen
1 spsk paprika
Friskkværnet sort peer
Chili efter eget ønske
1/2 liter mælk
1/2 friskrevet muskat nød
To håndfulde revet ost
1 håndfuld revet parmasan
3 spsk Maizena
Hvid peber