Kyllinge øko squash frikadeller

Skær squash i mindre tern. Steg dem ved middel varme sammen med to fed snittet hvidløg. Rør jænvligt og tilsæt en god (måske hjemmelavet) grønsags bouillonen den sidste stegetid. Squashen bør ikke tage farve men blive møre. Lad det køle af.

Rør farsen sammen med de øvrige ingredienser og tilsæt den stegte squash til sidst og tilføj evt. farsen et par ekstra pressede fed hvidløg. Det er bevidst at jeg undlader salt da der er rigeligt salt tilsat via de soltørrede tomater.  

Form dunserne med en spiseske og din ene håndflade. Steg dem i koldpresset kokosolie, oliven olie eller rapsolie. Ca. tre min på hver side. Klar til servering, på billedet med økologiske jasmin ris og en simpel sauce af et par dl. tomat pure der har simret i et kvarters tid så det er kogt ned og derefter tilsat en sjat soyafløde. Velbekomme.  

Del ➘

Ingredienser

1 squach
4 fed øko hvidløg
Økologisk koldpresset kokosolie /anden god stege olie
1 spsk grøntsags boullion (uden gærekstrakt)!
...
1 pakke hakket kyllingekød
1 øko zitauerløg
1 økologisk æg
1 dl økologisk havregryn
4 øko soltørrede tomater
1 øko gulerød
Øko persille
1 tsk friskkværnet peber
1 tsk stærk karry
2 tsk paprika
Økologisk koldpresset kokosolie /anden god stege olie