Benders Banankage

Alle ingredienser jeg anvender, pånær bagepulveret, er økologiske. Kagen kan selvfølgelig bages med konventionelle ingredienser, men det smager nu bedst med rørsukker. Og selvfølgelig den mest vigtige ingrediens; Kærlighed! ;-)

Smelt smøret ved lav temperatur og sæt det til afkøling.
Pisk vanillen, æg og rørsukker til en luftig æggesnaps.
Rør bananerne til en mos uden klumper.
Sigt hvedemel og bagepulver i æggesnapsen og vend det forsigtigt med en dejskraber.
Rør det afkølede smør i dejen, også ved at vende det forsigtigt. 
Derefter bananmosen og chokoladen, der er hakket i mindre stykker.
Hæld det i en bageform /et ildfast fad beklædt med bagepapir eller tyndt lag smør.
Bages i forvarmet ovn ca. 20 min. næstnederste rille i ovnen ved 180 grader.

Velbekomme  c",)

Del ➘

Ingredienser

4 modne bananer
1 vanille stang
220 gram rørsukker
4 æg
150 gram hvedemel
150 gram smør
1 tsk bagepulver
1 plade mørk chokolade