Barbecue Sauce

Rød-og hvidløg samt habanero hakkes og steges lysebrune i en gryde.

Tilsæt de resterende ingredienser (whisky til sidst) Saucen varmes op til kogepunktet, og skal derefter simre i min. 30 minutter under jævnlig omrøring.
Blend det hele i gryden med en stavblender. Det skal blendes godt og grundigt.
Den skal nu koges ned til den opnår en god tyk/klistret konsistens. Smag saucen til - den skal på én gang være sød, syrlig og stærk.

Jeg laver den ude på kogepladen på grillen, da det grundet habaneroen kan være lidt vildt indendørs.

Del ➘

Ingredienser

2 rødløg
2 store fed hvidløg
50 gram muscovadosukker
½ dl Soya sauce
2 dl Æblejuice
1 dl Tullamore Dew - eller anden whisky
1 frisk habanero, hakket
1 dl Ketchup
1 tsk. paprika - gerne røget