Økologiske forårsruller

Løg, hvidløg, porre, hvidkål og champigoner snittes /hakkes meget fint og steges i lidt kokosolie på en stor pande. Tilsæt det hakkede oksekød og steg godt igennem. Tilsæt soya og peber. 

Ingredienserne til pandekagerne piskes sammen og der laves store tynde lyse pandekager, de skal blot have middel varme så de er bløde og ikke sprøde. Fyldet ligges på midten, man samler enderne og ruller. Forårsrullerne steger ved savg varne indtil de blevet stegt hele vejen rundt. Severes med soya og chili. Velbekomme!    c",) 

Del ➘

Ingredienser

1 pakke hk økologisk oksekød
1/4 hvidkål
1 pakke økologiske brune champignoner
2 økologiske zitauer løg
1 økologisk porre
3 fed øko hvidløg
2 spsk soya
Friskkværnet peber
2 øko æg
2 dl soyamælk uden sukker
2 dl vand
øko hvedemel
Knips Himalaya salt eller almindeligt salt
Økologisk kokos olie /anden olie der tåler opvarmning