Økologisk brunsviger

Varm soyamælk og vand i en gryde. Tilsæt rørsukker og salt. Hæld det i en skål. Når det er lunkent tilsættes gær og kardemomme. Si halvdelen af hvedemelet i, rør godt rundt. Tilsæt resten af melet på gefühl. Dejen skal stadig være lind når det sættes til at hæve en halv times tid. Derefter fordeles dejen i et fad hvor det hæver yderligere en halv til en hel time.

Remoncen laves ved at simre smør og brun farin sammen i en gryde under omrøring. Jeg har valgt ikke at spare på mængden da en brunsviger helst skal være dejlig fed og klistret :-D 

Inden remoncen hældes på trykker jeg huller ned i dejen så remoncen kan trænge ned.

Bages midt i ovnen på 200¤ i ca.25 min. Velbekomme!    c",) 

Del ➘

Ingredienser

3 dl økologisk soyamælk med vanille
1 dl vand
2 spsk rørsukker
½ vanille
1 tsk kardemomme
Knips Himalaya salt ..eller almindelig salt
500-600 gram økologisk hvedemel
50 g økologisk smør
20 gram økologisk gær.
150 gram smør
300 g brun farin